Η Βιβλιοθήκη των Εκπαιδευτηρίων Δούκα λειτουργεί από 08.00-16.00 και εξυπηρετεί τους μαθητές όλων των βαθμίδων, τους γονείς και το προσωπικό των εκπαιδευτηρίων. Ειδικά, για τους γονείς του σχολείου μας, ισχύουν και εφαρμόζονται οι κανόνες δανεισμού βιβλίων, που ισχύουν και για τους μαθητές μας. Πιο συγκεκριμένα, οι γονείς μπορουν να δανείζονται βιβλία λογοτεχνίας, επιστημονικά, δοκιμιακά, γνώσεων κ.λ.π.

Η συλλογή της βιβλιοθήκης, για λόγους σωστής και διευκολυντικής ταξινομίας, είναι χωρισμένη στα τμήματα: Δημοτικό, Γυμνάσιο/Λυκειο, Ξένες Γλώσσες, ΙΒ, Φυσική Αγωγή και τμήμα για τους διδάσκοντες.

Επιπλέον, διαθέτει τμήμα περιοδικών με ενεργές συνδρομές για τα πιο έγκυρα επιστημονικά-φιλολογικά περιοδικά, καθώς και πλούσια συλλογή από slides, βιντεοκασέτες, dvd, cd, cd-rom.

Στόχος της Βιβλιοθήκης είναι να συμμετέχει ενεργά στο πρόγραμμα του σχολείου διοργανώνοντας δραστηριότητες στο χώρο της, να παρακινεί τα παιδιά στο διάβασμα, να αναπτύσσει τη δημιουργικότητα και την κριτική τους ικανότητα και να τα προεοιμάσει έτσι ώστε να μπορούν να εντοπίζουν και να αξιολογούν σωστά τις πληροφορίες μέσα σε ένα διαρκώς αναπτυσσόμενο πληροφοριακό περιβάλλον. 

Παρακαλούμε διαβάστε τον Κανονισμό Βιβλιοθήκης

Social Media

Οι Προτάσεις μας

05/05/2016Summer Camp 2016Tο Summer Camp των Εκπαιδευτηρίων Δούκα είναι κοντά σας, για ακόμη μια χρονιά! Και φέτος, δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά να περάσουν ευχάριστα και δημιουργικά το χρόνο τους, από τη λήξη του...
περισσότερα tips
All Rights ReservedΟροι ΧρήσηςΠροσωπικά ΔεδομέναCreated by SiEBEN
Google+