Εκδηλώσεις - Δραστηριότητες

 

Εκπαιδευτικές Επισκέψεις

Η δημιουργική διαδικασία των εκπαιδευτικών επισκέψεων προάγει τη βιωματική διδασκαλία και τη διαθεματική προσέγγιση της γνώσης.

Με τη διαδικασία αυτή, κινητοποιείται το ενδιαφέρον των παιδιών, αφυπνίζεται η κρίση τους, εμπλουτίζονται οι εμπειρίες τους, αναπτύσσονται η δημιουργικότητά τους και η πολύπλευρη καλλιέργειά τους. 

Πολιτιστικές Δραστηριότητες

Πιστοί στη φιλοσοφία μας «Παράδοση και πρόοδος» εφαρμόζουμε προγράμματα, παρακολουθούμε και υλοποιούμε δράσεις για τα υλικά και πνευματικά έργα, τις δραστηριότητες και τα έθιμα του λαού μας. Στόχος είναι τα παιδιά μας να έρθουν σε επαφή με την πολιτιστική μας κληρονομιά και να γνωρίσουν μέσα από βιωματικές δράσεις την ιστορία και τις αξίες μας. 

Ψυχαγωγικές Δραστηριότητες

Οι ψυχαγωγικές δραστηριότητες αποτελούν ακόμα μια ευκαιρία επαφής και αλληλεπίδρασης μέσα σε κλίμα ξεκούρασης, χαράς, και ευχαρίστησης. Δίνεται η ευκαιρία στα παιδιά μας να γνωρίσουν το κόσμο και να μάθουν μέσα από χαρούμενες δράσεις και παιχνίδιSocial Media

Οι Προτάσεις μας

05/05/2016Summer Camp 2016Tο Summer Camp των Εκπαιδευτηρίων Δούκα είναι κοντά σας, για ακόμη μια χρονιά! Και φέτος, δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά να περάσουν ευχάριστα και δημιουργικά το χρόνο τους, από τη λήξη του...
περισσότερα tips
All Rights ReservedΟροι ΧρήσηςΠροσωπικά ΔεδομέναCreated by SiEBEN
Google+