Το Pre-IB & IB με μια ματιάΤο International Baccalaureate σημειώνει κάθε χρόνο, ποσοστό επιτυχίας που αγγίζει το 100%, ενώ πάνω από το 75% των μαθητών μας εισάγονται στις σχολές της πρώτης τους επιλογής σε καταξιωμένα Πανεπιστήμια της Μεγάλης Βρετανίας, των Ηνωμένων Πολιτειών, των Γαλλόφωνων χωρών (Γαλλία, Ελβετία, Βέλγιο), της Γερμανίας και της υπόλοιπης Ευρώπης.

Στα Πανεπιστήμια που φοιτούν και έχουν φοιτήσει μαθητές του ΙΒ των Εκπαιδευτηρίων Δούκα συμπεριλαμβάνονται:
University of Cambridge, Imperial College London, City University, University of Oxford, Central St. Martins, The University of Kent, UCL, Brown University, Johns Hopkins University, Boston University, Université de Strasbourg, Université d' Aix Marseille, Université Libre de Bruxelles, Sciences Po, Erasmus University, Groningen University κλπ.


    Γιατί Ι.Β. στα Εκπαιδευτήρια Δούκα;
  • Ολιγομελή τμήματα
  • Tutors για εξατομικευμένες συμβουλές, υποστήριξη και καθοδήγηση
  • Ομάδα Συμβούλων που βοηθάει τα παιδιά να επιλέξουν το Πανεπιστήμιο που τους ταιριάζει και τα καθοδηγεί σε όλη τη διαδικασία της υποβολής της αίτησης
  • Study periods στο σχολείο με την καθοδήγηση των καθηγητών
  • Εκπαιδευτικό ταξίδι στη Μεγάλη Βρετανία και επισκέψεις σε μεγάλα Πανεπιστήμια
  • Πρακτική άσκηση (stages) σε μεγάλες επιχειρήσεις

TO IB OR NOT TO IB? ΤΟ PRE-IB ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!Στο ερώτημα ΙΒ ή Γενικό Λύκειο έρχεται να δώσει απάντηση το PRE-IB των Εκπαιδευτηρίων Δούκα, το 1ο και πιο ολοκληρωμένο πρόγραμμα PRE-IBστη χώρα μας.Πρόκειται για ένα προπαρασκευαστικό τμήμα που λειτουργεί παράλληλα με την Α’ Λυκείου. Δίνει τη δυνατότητα στους μαθητές μέσω της παρακολούθησης 3 μαθημάτων IGCSE (International General Certificate of Secondary Education) --- για ένα σύνολο 12 διδακτικών ωρών, εβδομαδιαίως να γνωρίσουν ταυτόχρονα και τα δύο εκπαιδευτικά συστήματα πριν αποφασίσουν εάν επιθυμούν να φοιτήσουν στο ΙΒ.


Επίσης, όποιος μαθητής επιθυμεί, έχει τη δυνατότητα να λάβει την πιστοποίηση IGSCE από τον αναγνωρισμένο φορέα EDEXCEL – Pearson που εμπλουτίζει το βιογραφικό και την αίτησή του προς τα ξένα Πανεπιστήμια.


  
*IB = Το πρόγραμμα του «Διεθνούς Απολυτηρίου» (International Baccalaureate) ενσωματώνει και συνδυάζει στοιχεία από διάφορα εθνικά εκπαιδευτικά συστήματα και προσφέρει την δυνατότητα στους μαθητές να καλλιεργήσουν ένα ευρύ φάσμα ενδιαφερόντων, ενώ παράλληλα τους προετοιμάζει για εξειδικευμένες σπουδές. Η ολοκληρωμένη μορφή και οι σύγχρονες μέθοδοι παιδαγωγικής που εφαρμόζει έχουν καθιερώσει διεθνώς Το ΙΒ DIPLOMA - «Διεθνές Απολυτήριο», ως ένα επαρκές κριτήριο εισαγωγής στα σημαντικότερα πανεπιστήμια όλου του κόσμου ενώ παράλληλα αναγνωρίζεται σαν ισότιμο και αντίστοιχο του Εθνικού Απολυτηρίου.* Το πεδίο είναι υποχρεωτικό

Τα στοιχεία επικοινωνίας σας στάλθηκαν με επιτυχία.
Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσα στις επόμενες 2 εργάσιμες ημέρες.
Θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά!
All Rights ReservedΟροι ΧρήσηςΠροσωπικά ΔεδομέναCreated by SiEBEN
Google+