Εκδηλώσεις Δραστηριότητες

 

Εκπαιδευτικές Επισκέψεις

Στο πλαίσιο της πολύπλευρης εκπαιδευτικής διαδικασίας πραγματοποιούνται επισκέψεις σε επιλεγμένους χώρους των γραμμάτων, των τεχνών, της επιστήμης, της τεχνολογίας προκειμένου οι μαθητές μας να αποκτήσουν βιωματικές εμπειρίες σχετικές με το αντικείμενο διδασκαλίας της σχολικής τάξης. Επιπλέον οργανώνονται πολυήμερες εκδρομές με κριτήρια την ιστορική ταυτότητα του τόπου, τα μουσεία και τα σημεία εκπαιδευτικού ενδιαφέροντος των περιοχών.

 

Πολιτιστικές Δραστηριότητες

Τα Εκπαιδευτήρια Δούκα δίνουν μεγάλη έμφαση στον πολιτισμό, που αποτελεί για εμάς συνειδητοποιημένη δράση και στάση ζωής. Μέσα από ένα σύνολο πολιτιστικών εκδηλώσεων και επισκέψεων επιθυμούμε την ηθική και ψυχική καλλιέργεια των παιδιών μας, την πνευματική τους ευρωστία και την επαφή τους με την πολιτιστική κληρονομιά της χώρας μας.

 

Ψυχαγωγικές Δραστηριότητες

Οι εκδρομές αποτελούν ένα διάλειμμα από την σχολική καθημερινότητα, αλλά και έναν εναλλακτικό τρόπο εκπαίδευσης. Επισκεπτόμαστε περιοχές με ειδικό ενδιαφέρον και προσεγγίζουμε την μάθηση από μια διαφορετική οπτική γωνία. Συνδυάζουμε την ψυχαγωγία των παιδιών με την εκπαίδευση και μαθαίνουμε με έναν πιο δημιουργικό τρόπο.

Social Media

Οι Προτάσεις μας

05/05/2016Summer Camp 2016Tο Summer Camp των Εκπαιδευτηρίων Δούκα είναι κοντά σας, για ακόμη μια χρονιά! Και φέτος, δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά να περάσουν ευχάριστα και δημιουργικά το χρόνο τους, από τη λήξη του...
περισσότερα tips
All Rights ReservedΟροι ΧρήσηςΠροσωπικά ΔεδομέναCreated by SiEBEN
Google+