* Το πεδίο είναι υποχρεωτικό

telephone doukas

Στο Γυμνάσιό μας, το παιδί σας θα ενισχύσει τις γνώσεις του και θα καλλιεργήσει τις δεξιότητές του μέσα από ποικίλες δραστηριότητες για να πραγματοποιήσει τους στόχους του.

Για εμάς κάθε παιδί είναι μοναδικό!


Άλλαξα πολύ στο Γυμνάσιο… Νιώθω πως έχω καταλάβει τι μου αρέσει και σε τι είμαι καλός! Μέσα από Ομίλους και Ομάδες έχω την ευκαιρία να γνωρίσω διαφορετικές δραστηριότητες αλλά και πτυχές του εαυτού μου. Με τη βοήθεια του Συμβούλου Σταδιοδρομίας μαθαίνω περισσότερα για μένα και με τον Μέντορα στο πλευρό μου, νιώθω ακόμη πιο σίγουρος για τους στόχους μου

Αποκτώ ακαδημαϊκές εμπειρίες, αναπτύσσω δεξιότητες, εμπλουτίζω το βιογραφικό μου με εκπαιδευτικές και άλλες πιστοποιήσεις από αναγνωρισμένους φορείς, συμμετέχω με διακρίσεις σε ελληνικούς και διεθνείς διαγωνισμούς.

Δεν ανησυχώ για το Λύκειο! Είμαι σίγουρος για τον εαυτό μου!

Φίλιππος, 14 ετών

Δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων: Τα προσωπικά σας στοιχεία συλλέγονται από τα Εκπαιδευτήρια Δούκα με αποκλειστικό σκοπό την επικοινωνία μαζί σας με αφορμή τις εγγραφές του σχολικού έτους 2016-2017. Τα εκπαιδευτήρια Δούκα δε θα κάνουν χρήση των προσωπικών σας στοιχείων για άλλους σκοπούς ή σε συνεργασία με άλλους οργανισμούς ή εταιρείες, εκτός αν έχουμε τη ρητή συγκατάθεσή σας.

Οι ιστορίες που φιλοξενεί η σελίδα αυτή, αφορούν πραγματικές ιστορίες μαθητών των Εκπαιδευτηρίων Δούκα. Για λόγους προστασίας των προσωπικών δεδομένων, τα πραγματικά ονόματα και πρόσωπα των μαθητών έχουν αντικατασταθεί με τυχαία. 

Τα στοιχεία επικοινωνίας σας στάλθηκαν με επιτυχία.
Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσα στις επόμενες 2 εργάσιμες ημέρες.
Θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά!
All Rights ReservedΟροι ΧρήσηςΠροσωπικά ΔεδομέναCreated by SiEBEN
Google+