Προαπαιτούμενα και Προθεσμίες Εγγραφής στο Τμήμα

 
 

Οι κανονικές εγγραφές για κάθε ακαδημαϊκό έτος ξεκινούν την 1η Απριλίου και λήγουν στις 15 Σεπτεμβρίου. Εάν εξακολουθούν να υπάρχουν κενές θέσεις, η περίοδος των εγγραφών συνεχίζεται έως τις 30 Σεπτεμβρίου.Κατ’ εξαίρεση εγγραφές μπορεί να γίνουν μέχρι και τις 30 Οκτωβρίου, εφόσον πειστεί ο υπεύθυνος του προγράμματος ότι είναι εφικτή η κάλυψη της χαμένης ύλης. Μετά την ημερομηνία αυτή καμία εγγραφή δεν μπορεί να γίνει από σεβασμό στην παιδαγωγική διαδικασία, στους καθηγητές και στον ίδιο τον υποψήφιο .Οι θέσεις συμπληρώνονται κατά σειρά προσέλευσης. Ο μέγιστος αριθμός μαθητών ανά τμήμα τηρείται αυστηρά.

Ο σπουδαστής προσερχόμενος για εγγραφή:

  • Οφείλει να προσκομίσει αποδεικτικά στοιχεία για το επίπεδο γνώσης της Αγγλικής γλώσσας (FCE, CAE, CPE, IELTS, TOEFL, GCSE).
  • Αν δεν υπάρχουν τέτοια στοιχεία μπορεί να χρειαστεί να δώσει Test Αγγλικής Γλώσσας των Εκπαιδευτηρίων Δούκα ή και να παρακολουθήσει μαθήματα Αγγλικών κατά τη διάρκεια του προγράμματος. 
  • Πρέπει να προσκομίσει στοιχεία για την απόδοσή του στο Γυμνάσιο και Λύκειο και αντίγραφα ταυτότητας, διπλωμάτων ξένων γλωσσών, βραβείων και επαίνων.

Social Media

Οι Προτάσεις μας

05/05/2016Summer Camp 2016Tο Summer Camp των Εκπαιδευτηρίων Δούκα είναι κοντά σας, για ακόμη μια χρονιά! Και φέτος, δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά να περάσουν ευχάριστα και δημιουργικά το χρόνο τους, από τη λήξη του...
περισσότερα tips
All Rights ReservedΟροι ΧρήσηςΠροσωπικά ΔεδομέναCreated by SiEBEN
Google+