7 Γιατί … στα Εκπαιδευτήρια Δούκα

 

1.  Παράδοση και πρόοδος

Εκπαιδεύουμε  πολίτες του κόσμου με ελληνική ταυτότητα. Αξιοποιούμε σταθερές παραδοσιακές αξίες και εφαρμόζουμε σύγχρονες παιδαγωγικές μεθόδους.


2.  Οικογενειακό περιβάλλον

Φροντίζουμε και υποστηρίζουμε τις ανάγκες κάθε παιδιού και κάθε γονιού. Πιστεύουμε στη δημιουργική συνεργασία μεταξύ Γονέων, Παιδιών και Σχολείου βασισμένη στο πρότυπο της δομής μιας Οικογένειας.


 3. Κάθε μαθητής είναι μοναδικός

Καλλιεργούμε την προσωπικότητα κάθε μαθητή ξεχωριστά και τον εφοδιάζουμε με  γνώσεις, αξίες και δεξιότητες που απαιτούνται στον 21ο αιώνα. 


4. Ασφάλεια και φροντίδα

Παρέχουμε  ασφάλεια με συγκεκριμένες διαδικασίες πρόληψης και ενημέρωσης, τόσο για την καθημερινή ζωή όσο και τη διαδικτυακή δραστηριότητα. 


5. Καταξιωμένοι εκπαιδευτικοί

Εξασφαλίζουμε την ποιότητα του εκπαιδευτικού μας έργου με την υψηλή επιστημονική και  διδακτική επάρκεια των εκπαιδευτικών μας και τη διαρκή τους επιμόρφωση. Αξιολογούμε και Αξιολογούμαστε καθημερινά.


6. Υψηλό ποσοστό επιτυχιών και διακρίσεων

Είμαστε περήφανοι για το πολύ υψηλό ποσοστό μαθητών μας που εισάγονται στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας καθώς και σε διακεκριμένα Πανεπιστήμια του εξωτερικού.


7. Έρευνα και καινοτομία

Επενδύουμε στην έρευνα με βάση τη φιλοσοφία της διαρκούς βελτίωσης. Συνεργαζόμαστε με έγκυρους, διεθνείς, εκπαιδευτικούς οργανισμούς, αξιοποιούμε τη συμμετοχή μας σε πρωτοπόρα ερευνητικά έργα και εισάγουμε καινοτόμες πρακτικές.

 

Γιατί … Είμαστε το «Σχολείο του Μέλλοντος, Σήμερα » 

και φροντίζουμε με αγάπη το Μέλλον των παιδιών μας !


Social Media

Οι Προτάσεις μας

05/05/2016Summer Camp 2016Tο Summer Camp των Εκπαιδευτηρίων Δούκα είναι κοντά σας, για ακόμη μια χρονιά! Και φέτος, δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά να περάσουν ευχάριστα και δημιουργικά το χρόνο τους, από τη λήξη του...
περισσότερα tips
All Rights ReservedΟροι ΧρήσηςΠροσωπικά ΔεδομέναCreated by SiEBEN
Google+