Ποιοι Είμαστε


  • Η ταυτότητά μας 


Πιστεύουμε στην ισορροπία μεταξύ Παράδοσης και Προόδου.

Σκοπός μας είναι να βελτιώνουμε διαρκώς την ποιότητα των υπηρεσιών μας και να ξεπερνάμε τις ανάγκες και τις προσδοκίες των μαθητών μας, των γονέων τους καθώς και των εκπαιδευτικών μας και της ευρύτερης κοινωνίας.

Στόχος μας είναι να εκπαιδεύουμε Παγκόσμιους Πολίτες με Ελληνική Ταυτότητα, εφοδιάζοντάς τους με Ικανότητες του 21ου αιώνα. 


  • Τα Εκπαιδευτήριά μας


Από την ίδρυσή τους το 1917, τα Εκπαιδευτήρια Δούκα ακολουθούν τις σύγχρονες παιδαγωγικές αντιλήψεις συμβάλλοντας αποφασιστικά στα εκπαιδευτικά δρώμενα της χώρας μας. Μέσα σε ένα χώρο άνω των 30 στρεμμάτων, με κτιριακές και αθλητικές εγκαταστάσεις πρωτοποριακής σύλληψης και κατασκευής, οι 2000 περίπου μαθητές μας από το Νηπιαγωγείο μέχρι το Λύκειο και το ΙΒ συμμετέχουν σε ποικίλα εκπαιδευτικά, πολιτιστικά και αθλητικά προγράμματα.

Φροντίδα μας  οι μαθητές μας, στους οποίους προσφέρουμε ένα σχολείο πιο δημιουργικό, πιο ευχάριστο, πιο χρήσιμο και πιο αποτελεσματικό. 

Συνοδοιπόροι μας οι γονείς τους, τους οποίους στηρίζουμε συμβουλευτικά και αποτελεσματικά με στοχευμένες δράσεις.

Μέλημά μας  το κοινωνικό σύνολο, στο οποίο απευθυνόμαστε με συνέδρια, εκδόσεις, εκδηλώσεις, προγράμματα υποτροφιών και άλλες ενέργειες κοινωνικής υπευθυνότητας. 

Η ιστορική αναδρομή των Εκπαιδευτήριων μας παρουσιάζεται μέσω της Wikipedia

Παρακαλούμε δείτε την οικονομική κατάσταση του 2013 

Παρακαλούμε δείτε την οικονομική κατάσταση του 2014


Social Media

Οι Προτάσεις μας

05/05/2016Summer Camp 2016Tο Summer Camp των Εκπαιδευτηρίων Δούκα είναι κοντά σας, για ακόμη μια χρονιά! Και φέτος, δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά να περάσουν ευχάριστα και δημιουργικά το χρόνο τους, από τη λήξη του...
περισσότερα tips
All Rights ReservedΟροι ΧρήσηςΠροσωπικά ΔεδομέναCreated by SiEBEN
Google+