Κοινωνική Υπευθυνότητα

Μια από τις θεμελιώδεις αξίες και από τις σημαντικότερες αρχές λειτουργίας των Εκπαιδευτηρίων Δούκα σε όλη τη διάρκεια της ιστορικής τους διαδρομής, αποτελεί η συνεισφορά στην πρόοδο και στην ευημερία της ελληνικής κοινωνίας, παράγοντας ιδιαίτερα σημαντικός αφού καθορίζει σε μεγάλο βαθμό τη βιώσιμη δράση και επιτυχία του σχολείου μας.

Αποτέλεσμα της υιοθέτησης αυτών των αρχών είναι η ανάπτυξη μιας εταιρικής κουλτούρας από την οποία απορρέει η πρόθεση να λειτουργούμε με Υπευθυνότητα σε όλους τους τομείς που αποτελούν σημαντικούς άξονες αειφόρου ανάπτυξης.

Σε αυτή την ενότητα της ιστοσελίδας μας, περιλαμβάνεται πληροφόρηση σχετικά με τη φιλοσοφία, τις πολιτικές και τις δραστηριότητές μας για την κοινωνική υπευθυνότητα του σχολείου μας. Η Υπευθυνότητα των Εκπαιδευτηρίων Δούκα εστιάζει σε 5 μεγάλους άξονες: τους εργαζόμενους, τους μαθητές που φοιτούν στο σχολείο μας, τους γονείς τους, την ευρύτερη Κοινωνία και το Περιβάλλον.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις Κοινωνικής Υπευθυνότητας μπορείτε να κατεβάσετε τα παρακάτω αρχεία:
Κοινωνική Υπευθυνότητα - Οι μαθητές μας
Κοινωνική Υπεθυνότητα - Για τους γονείς των μαθητών μας
Κοινωνική Υπευθυνότητα - Ανθρώπινο Δυναμικό
Κοινωνική Υπευθυνότητα - Για την Κοινωνία
Κοινωνική Υπευθυνότητα - Για το περιβάλλον

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον περιμένουμε τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σας για τη βελτίωσή μας στη διεύθυνση pr@doukas.gr


Social Media

Οι Προτάσεις μας

05/05/2016Summer Camp 2016Tο Summer Camp των Εκπαιδευτηρίων Δούκα είναι κοντά σας, για ακόμη μια χρονιά! Και φέτος, δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά να περάσουν ευχάριστα και δημιουργικά το χρόνο τους, από τη λήξη του...
περισσότερα tips
All Rights ReservedΟροι ΧρήσηςΠροσωπικά ΔεδομέναCreated by SiEBEN
Google+