Σχολικά Εφόδια

Για την ομαλή λειτουργία της σχολικής ζωής οι μαθητές οφείλουν να προμηθεύονται εγκαίρως τα απαραίτητα εφόδια για κάθε τάξη του δημοτικού. Η προμήθεια των βιβλίων και όλων των σχολικών ειδών μπορεί να γίνει από οποιοδήποτε κατάστημα της αρεσκείας σας. Ωστόσο, όλα τα απαραίτητα είδη υπάρχουν συγκεντρωμένα και στο κατάστημα Μαθητόκοσμος (2ος όροφος Αθλητικού Κέντρου Δαΐς), Κυπρίων Αγωνιστών 89-91, Μαρούσι, τηλ. 210 618 60 80.

Συγκεκριμένα, τα εφόδια, που είναι απαραίτητα ανά τάξη,είναι τα ακόλουθα:Επίσης, σε ό, τι αφορά στη στολή του σχολείου όλοι οι μαθητές-τριες του Δημοτικού πρέπει να φορούν τη στολή που ορίζει το σχολείο, τόσο στην καθημερινή τους παρουσία όσο και στις δημόσιες εμφανίσεις, που πραγματοποιούν με το σχολείο.

Συγκεκριμένα, 

η καθημερινή εμφάνιση των μαθητών είναι η εξής:


  • Για τα κορίτσια, γκρι φούστα, σιελ πουκάμισο, μπορντό πουλόβερ, καλσόν ή κάλτσες ¾
  • Για τα αγόρια, γκρι παντελόνι με πιέτες, σιελ πουκάμισο και μπλε πουλόβερ Σημειώσεις:


  • Για τις ζεστές ημέρες, τόσο τα κορίτσια όσο και τα αγόρια μπορούν να φορούν γκρι βερμούδα  με σιελ πόλο μπλουζάκι με κοντό μανίκι
  • Τα κορίτσια μπορούν, εάν το επιθυμούν αντί για γκρι φούστα να φορούν γκρι παντελόνι με σιελ πουκάμισο και το μπορντό πουλόβερ.
  • Για τις χειμωνιάτικες ημέρες, αντί για το σιελ πουκάμισο, αγόρια και κορίτσια μπορούν να φορούν κάτω από το πουλόβερ, σιελ μπλουζάκι πόλο με μακρύ μανίκι.
  • Όλα τα παραπάνω είδη έχουν τα διακριτικά (σήμα) των Εκπαιδευτηρίων μαςΕνώ η αθλητική εμφάνιση των μαθητών είναι η εξής:


  • Για τα κορίτσια, κόκκινο σορτ, κόκκινο μπλουζάκι, κόκκινη φόρμα γυμναστικής τύπου φούτερ και αθλητικά παπούτσια
  • Για τα αγόρια, ρουά σορτ, ρουά μπλουζάκι, ρουά φόρμα γυμναστικής τύπου φούτερ και αθλητικά παπούτσιαΌλα τα παραπάνω είδη έχουν τα διακριτικά (σήμα) των Εκπαιδευτηρίων μας.

Για την προμήθεια των παραπάνω στολών μπορείτε να απευθυνθείτε και πάλι στο κατάστημα Μαθητόκοσμος.


Social Media

Οι Προτάσεις μας

05/05/2016Summer Camp 2016Tο Summer Camp των Εκπαιδευτηρίων Δούκα είναι κοντά σας, για ακόμη μια χρονιά! Και φέτος, δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά να περάσουν ευχάριστα και δημιουργικά το χρόνο τους, από τη λήξη του...
περισσότερα tips
All Rights ReservedΟροι ΧρήσηςΠροσωπικά ΔεδομέναCreated by SiEBEN
Google+