* Το πεδίο είναι υποχρεωτικό

telephone doukas

Στο Δημοτικό μας, το παιδί σας θα ανακαλύψει χρήσιμες γνώσεις, θα αναπτύξει τις ικανότητές του και θα γνωρίσει καλύτερα τον εαυτό του για να πραγματοποιήσει τα όνειρά του.

Για εμάς κάθε παιδί είναι μοναδικό!


Όταν μεγαλώσω, θα γίνω ζωγράφος! Μπορεί να γίνω όμως, δασκάλα ή ηθοποιός ή βιολόγος ή δημοσιογράφος. Ο Μέντοράς μου λέει να μην ανησυχώ γιατί είναι ακόμη πολύ νωρίς!

Στο Δημοτικό, μαθαίνω πώς να μαθαίνω, να εξερευνώ, να δημιουργώ! Μου αρέσει το αγγλικό πρόγραμμα Arts & Crafts, οι Όμιλοι, τα διαφορετικά αθλήματα, η κολύμβηση αλλά και τα διαθεματικά projects. Μαθαίνω πώς να παρουσιάζω "έξυπνα" τις εργασίες μου αλλά και πώς να διαβάζω μόνη μου στο σπίτι. Στο σχολείο μαθαίνω ευχάριστα με το Μαθητικό μου Υπολογιστή, τα βιβλία και τα τετράδιά μου, το χάρακα και το μοιρογνωμόνιό μου, τα πινέλα και τις μπογιές μου!

Τώρα που το σκέφτομαι, χαίρομαι που πάω σχολείο!

Δανάη, 10 ετών

Δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων: Τα προσωπικά σας στοιχεία συλλέγονται από τα Εκπαιδευτήρια Δούκα με αποκλειστικό σκοπό την επικοινωνία μαζί σας με αφορμή τις εγγραφές του σχολικού έτους 2016-2017. Τα εκπαιδευτήρια Δούκα δε θα κάνουν χρήση των προσωπικών σας στοιχείων για άλλους σκοπούς ή σε συνεργασία με άλλους οργανισμούς ή εταιρείες, εκτός αν έχουμε τη ρητή συγκατάθεσή σας.

Οι ιστορίες που φιλοξενεί η σελίδα αυτή, αφορούν πραγματικές ιστορίες μαθητών των Εκπαιδευτηρίων Δούκα. Για λόγους προστασίας των προσωπικών δεδομένων, τα πραγματικά ονόματα και πρόσωπα των μαθητών έχουν αντικατασταθεί με τυχαία. 

Τα στοιχεία επικοινωνίας σας στάλθηκαν με επιτυχία.
Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσα στις επόμενες 2 εργάσιμες ημέρες.
Θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά!
All Rights ReservedΟροι ΧρήσηςΠροσωπικά ΔεδομέναCreated by SiEBEN
Google+