Συχνές Ερωτήσεις

Χρειάζεται το Foundation Diploma για να σπουδάσω κάτι σε σχέση με Art & Design?

Τα περισσότερα πανεπιστήμια δηλώνουν στις εισαγωγικές απαιτήσεις τους οτι δεν δέχονται μαθητές για 1ο χρόνο χωρίς το Foundation Diploma. Βέβαια εξαρτάται και από το κάθε πανεπιστήμιο αλλά περισσότερα από 80% των Πανεπιστημίων που δίνουν Art & Design μαθήματα στην Αγγλία το έχουν σαν προϋπόθεση.

 

Τι ώρες δίνονται τα μαθήματα?

Όλα τα μαθήματα δίνονται το απόγευμα από τις 3.00-8.30μμ. Αυτό δίνει την ευκαιρία στους μαθητές Part-Time να παίρνουν GCE, ΙΒ ή μαθήματα ενιαίου λυκείου τα πρωινά και για τους μαθητές Full-Time να κάνουν internships για να εμπλουτίζουν το portfolio τους.

 

Είναι υποχρεωτική η παρουσία στα μαθήματα?

Ναι και ο γενικός βαθμός επηρεάζεται από το ποσοστό παρουσιών. Οι μαθητές πρέπει να συμπληρώσουν ένα συγκεκριμένο αριθμό ωρών (GLH) στη διάρκεια του προγράμματος για να πάρουν το δίπλωμα και όλες οι αργοπορίες και οι απουσίες μετρούνται προσεκτικά

 

Είναι όλοι οι καθηγητές είδικοί στους τομείς τους?

Όλοι οι καθηγητές είναι επαγγελματίες στις ειδικότητές τους και αυτοί διδάσκουν και επιβλέπουν όλες τις τεχνικές που εφαρμόζονται στην τάξη.

 

 Όλα τα μαθήματα δίνονται στα Αγγλικά?

Ναι, οι μαθητές πρέπει να μπορούν να μιλούν και να γράφουν στα Αγγλικά σε πολύ υψηλό επίπεδο.

 

Εάν παρακολουθήσω το πρόγραμμα έχω την εγγύση οτι θα εισαχθώ στο πανεπιστήμιο της επιλογής μου?

Μέχρι τώρα έχουμε πετύχει 100% εισαγωγές στα πανεπιστήμια που σημαίνει οτι όλοι μας οι μαθητές εισήχθησαν στα πανεπιστήμια της επιλογής τους. Παρ’όλο ότι παρέχουμε τις βάσεις, εξαρτάται από το πόσο πολύ θα εργασθεί ο κάθε μαθητής για να πετύχει την εισαγωγή του σε ένα πολύ καλό πανεπιστήμιο.

 

Που είναι οι εγκαταστάσεις?

Το BTEC Foundation in Art & Design στεγαζεται στα Εκπαιδευτήρια Δούκα. Εκτός από τις εγκαταστάσεις που παρέχονται για τη χρήση των μαθητών του προγράμματος, υπάρχουν 2 αίθουσες άρτια εξοπισμένες με εξειδικευμένα υλικά για να καλύψουν όλες τις απαιτήσεις, επίσης μια βιβλιοθήκη με βιβλία και μηνιαία περιοδικά Art & Design, ένα δωμάτιο με ειδικό φούρνο ψησίματος γυαλιού και πορσελάνης, ένα εργαστήριο μετάλλου και μια αίθουσα για διδασκαλία και προβολές. 

Social Media

Οι Προτάσεις μας

05/05/2016Summer Camp 2016Tο Summer Camp των Εκπαιδευτηρίων Δούκα είναι κοντά σας, για ακόμη μια χρονιά! Και φέτος, δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά να περάσουν ευχάριστα και δημιουργικά το χρόνο τους, από τη λήξη του...
περισσότερα tips
All Rights ReservedΟροι ΧρήσηςΠροσωπικά ΔεδομέναCreated by SiEBEN
Google+