Εκδηλώσεις - Δραστηριότητες

Ένας από τους σκοπούς του προγράμματος είναι να παρακινήσει τους μαθητές μας να ασχοληθούν με ενέργειες, εκδηλώσεις και συνεργασίες εκτός του προγράμματος της τάξης τους. 

 

Εκπαιδευτικές Επισκέψεις

Κάθε χρόνο οι μαθητές μας επισκέπτονται την έκθεση UCAS Design your future Fair στο Λονδίνο. Συναντιούνται με καθηγητές πανεπιστημίων και Διευθυντές προγραμμάτων όλων των μεγαλύτερων σχολών Art & Design UCAS Schools, συμμετέχουν σε εργαστήρια και σεμινάρια και έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν τις επιλογές προτού στείλουν τις αιτήσεις και τα portfolio τους. Αυτό βοηθά τους μαθητές να αποφασίσουν κατα πόσον τα μαθήματα που έχουν επιλέξει είναι οι σωστές επιλογές τους, να συζητησουν τις απαιτήσεις για την είσοδό τους στα πανεπιστήμια και να δουν εργασίες τελειοφοίτων. Πρόκειται για ένα πολύ διαφωτιστικό ταξίδι γιατί συνδυάζεται με επισκέψεις σε μουσεία και γκαλερί στο Λονδίνο.  

Πολιτιστικές Δραστηριότητες

Κάθε χρόνο οι καθηγητές και οι μαθητές μας συμμετέχουν στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar και στην εκδήλωση Generation D school. Τον Δεκέμβριο του 2012 είχαμε τη χαρα να συνεργαστούμε με την WWF Ελλάς. Μαζί με τους καθηγητές μας, οι μαθητές δημιούργησαν 2 γλυπτά για τις βιτρίνες του WWF Ελλάς Panda Shop, στο εμπορικό κέντρο Golden Hall.   

Ψυχαγωγικές Δραστηριότητες

ΜΟΥΣΕΙΑ / ΓΚΑΛΕΡΙ / ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΟΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟΙ: Περίπου μια φορά το μήνα οι καθηγητές οργανώνουν ένα περίπατο ώστε οι μαθητές να επισκεφθούν ένα μουσείο, μια έκθεση ζωγραφικής, μια σχεδιαστική επίσκεψη. Αυτό προωθεί τα σχέδιά τους, ανοίγει τους ορίζοντές τους και τους εισάγει στα Αθηναϊκά δρώμενα τέχνης.  Social Media

Οι Προτάσεις μας

05/05/2016Summer Camp 2016Tο Summer Camp των Εκπαιδευτηρίων Δούκα είναι κοντά σας, για ακόμη μια χρονιά! Και φέτος, δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά να περάσουν ευχάριστα και δημιουργικά το χρόνο τους, από τη λήξη του...
περισσότερα tips
All Rights ReservedΟροι ΧρήσηςΠροσωπικά ΔεδομέναCreated by SiEBEN
Google+