Διάκριση για το Σχολείο μας με την Εθνική Ετικέτα ποιότητας eTwinning

28/11/2016


Η Ευρωπαϊκή και η Εθνική Ετικέτα Ποιότητας eTwinning απονεμήθηκε στις καθηγήτριες  Γαλλικών, κ.κ.  Μικαέλλα Μπαλαφούτη και Ελένη Τσέβη για το eTwinning έργο που υλοποίησαν με τίτλο «Passeurs de Loire, Passeurs d’Europe», με μαθητές των τμημάτων τους της περσινής Α’ Γυμνασίου και σε συνεργασία με το γαλλικό σχολείο Collège La Sologne De Tigy της Ορλεάνης, καθώς επίσης και τον Υπεύθυνο Συστημάτων Πληροφορικής του σχολείου μας, κ. Βασίλη Οικονόμου ο οποίος υποστήριξε το τεχνολογικό κομμάτι του έργου. Στο έργο αυτό εντάχθηκε ο διαδικτυακός διαγωνισμός «Quel Musée:Ποιο είναι το μουσείο;» ο οποίος αποτέλεσε τον βασικό του άξονα.

Σύμφωνα με την Εθνική Υπηρεσία Υποστήριξης της δράσης eTwinning  τα θετικά στοιχεία του έργου ήταν  η θεματολογία του, η πολύ καλή ανάπτυξη και προσέγγισή του, η ενεργή συμμετοχή των μαθητών στις δραστηριότητες του έργου και η χρήση εργαλείων ΤΠΕ  για την ολοκλήρωση των δραστηριοτήτων.

Επίσης βραβεύονται με την Εθνική Ετικέτα Ποιότητας και οι μαθητές που συμμετείχαν στο έργο αυτό και οι οποίοι είναι οι εξής:

Αλεβίζου Σταυριάννα, Δρυμιώτη Αλκηστις, Εξάκουστου Αγγελική, Μυλωνά Εύα, Μυκωνιάτης Μάριος, Γεωργαντάς Θεόδωρος, Βαλετόπουλος Φώτης, Παπαδοπούλου Ελένη, Σέρβη Αλεξάνδρα, Γεωργίου Μαριάννα, Βάγια Σοφία, Δαμασιώτη Γεωργία, Βονάτσου Μικαέλλα, Διονυσίου Τίνα, Ζησιμάτος Διονύσης, Ασπρογέρακας Σπύρος ,Ντάκου Ασημίνα, Λασκαρίδου Στέλλα, Μπίσια Θάλεια,Ψύρη Κατερίνα, Καλαϊτζή Δανάη, Κατσούδας Δημήτρης, Κουτσουπιάς Μιχάλης, Λάμαρη Μαρία, Παπαοικονόμου Νίκος και η μαθήτρια της περσινής Γ’ Λυκείου Δακτυλίδη Φλώρα.
Social Media

Οι Προτάσεις μας

05/05/2016Summer Camp 2016Tο Summer Camp των Εκπαιδευτηρίων Δούκα είναι κοντά σας, για ακόμη μια χρονιά! Και φέτος, δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά να περάσουν ευχάριστα και δημιουργικά το χρόνο τους, από τη λήξη του...
περισσότερα tips
All Rights ReservedΟροι ΧρήσηςΠροσωπικά ΔεδομέναCreated by SiEBEN
Google+