Δράσεις Προσφοράς και Αγάπης

27/12/2016Διαχρονικός στόχος του Σχολείου μας είναι η συστηματική καλλιέργεια μια υγιούς Στάσης Ζωής για όλους τους μαθητές, με σαφή προσανατολισμό την Κοινωνική Υπευθυνότητα και στέρεες βάσεις, αξίες όπως η φιλανθρωπία, ο εθελοντισμός, η αλληλεγγύη. Σε αυτό το πλαίσιο, και με αφορμή τον εορτασμό της κατ' εξοχήν γιορτής της αγάπης, των Χριστουγέννων, συγκέντρωσαν και παρέδωσαν τρόφιμα οι μαθητές του Γυμνασίου σε κλιμάκιο εθελοντών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, ενώ παρακολούθησαν και ενημερωτική ομιλία τγια το ανθρωπιστικό έργο του οργανισμού, με την πολυετή και σπουδαία προσφορά του στην κοινωνία.

Παράλληλα, η  Στ´ Δημοτικού πραγματοποίησε επίσκεψη προσφοράς στο Γηροκομείο Αθηνών. Οι μαθητές μας, έγιναν πρεσβευτές της κοινωνικής προσφοράς, λέγοντας τα κάλαντα και προσφέροντας γλυκίσματα, χαρά και παιδικά χαμόγελα στους ηλικιωμένους, τριών πτερύγων του Ιδρύματος που τους φιλοξενεί.

Μπράβο σε όλα τα παιδιά και καλές Γιορτές σε όλους!


 
 

Social Media

Οι Προτάσεις μας

05/05/2016Summer Camp 2016Tο Summer Camp των Εκπαιδευτηρίων Δούκα είναι κοντά σας, για ακόμη μια χρονιά! Και φέτος, δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά να περάσουν ευχάριστα και δημιουργικά το χρόνο τους, από τη λήξη του...
περισσότερα tips
All Rights ReservedΟροι ΧρήσηςΠροσωπικά ΔεδομέναCreated by SiEBEN
Google+